Filter by:

Aflevering #8 - Gunther Ghysels - Jonge wolf aan het stuur van Get Driven

In deze aflevering spreken we met Gunther Ghysels, oprichter van Get Driven en deelnemer aan het VTM-programma "Jonge Wolven".

Aflevering #7 - Steven Van Belleghem - The offer you can't refuse

Voor de 7de aflevering van het tweede seizoen van Radio Raccoons gingen we op bezoek bij auteur en keynotespeaker Steven Van Belleghem.

Aflevering #6 - Luc Sels - De KU Leuven in tijden van corona

Nog steeds zetten we ons tweede seizoen van Radio Raccoons verder in deze bijzondere coronatijden. Onze gast van de dag: Luc Sels, rector van KU Leuven.

Aflevering #5 - Marc Van Ranst - Het coronavirus en de link met technologie

Na de lockdownperiode zijn we begonnen met het opnemen van nieuwe afleveringen voor ons onderbroken tweede seizoen van Radio Raccoons. En we starten met niemand minder dan Marc Van Ranst!

Aflevering #4 - Jurgen Ingels - Hoe scheid je bij tech startups het kaf van het koren?

Jurgen Ingels is een Belgische investeerder die onder andere bekend geworden is als een van de leeuwen uit het programma 'De Leeuwenkuil'. Hij ontving Radio Raccoons in zijn privé café dat onderdeel uitmaakt van zijn kantoorgebouwen.

Aflevering #3 - Isabelle François - Dokter in de 21ste eeuw: mens of computer?

Isabelle François is directeur van Health House, een organisatie die zich bezighoudt met de toekomst van geneeskunde. We bezochten haar in het midden van hun exhibition room, waar ze onder andere koning Filip ooit mochten ontvangen.

Aflevering #2 - Katleen Gabriels - Computerethiek: Europees handelsmerk of blok aan ons been?

Voor onze tweede aflevering dit seizoen hadden we Katleen Gabriels als gast. Zij is professor computerethiek aan de universiteit van Maastricht en schreef het boek 'Regels voor robots'.

Aflevering #1 - Lieven Vandersypen - Wordt dit de eeuw van de quantum computer?

Seizoen 2 van Radio Raccoons is gestart! Onze eerste gast is Lieven Vandersypen, quantum computing pionier, oprichter van QuTech en professor aan de TU Delft.

Join our newsletter

Got it. You're on the list!
Made with ❤️ by Raccoons NV