Filter by:

Aflevering #9 - Jan Hautekiet - Wat is de rol van technologie bij de evolutie van media en entertainment?

2019 is bijna op z'n einde en met het einde van het jaar zijn we aangekomen bij de laatste aflevering van het eerste seizoen van Radio Raccoons. Gast van de dag: Jan Hautekiet, de iconische radiomaker, oprichter van Studio Brussel en voorzitter van Sabam.

Aflevering #8 - Dimitri De Jonghe - Voorbij de hype: waar staan we nu met blockchain?

De voorlaatste aflevering van dit seizoen... We praatten met een échte blockchain expert over de stand van zaken van blockchaintechnologie.

Aflevering #7 - Stefan Venken - Wat is de rol van een marketeer in 2030?

Stefan Venken, CMO van Veepee, kwam langs bij Radio Raccoons. We spraken met Stefan over de toekomst marketing, de rol van artificiële intelligentie en hoe hij persoonlijk omgaat met digitale marketing.

Aflevering #6 BONUS - Op locatie: AI Synergies

Radio Raccoons op verplaatsing! Deze aflevering bestaat uit 7 korte interviews met interessante sprekers en bezoekers van de AI Synergies conferentie.

Aflevering #5 - Jan Flament - Hoe omarmen moderne ziekenhuizen innovatie?

Jan Flament, CEO bij Ziekenhuis Geel, kwam langs bij Radio Raccoons om te praten over hoe moderne ziekenhuizen omgaan met innovatie.

Aflevering #4 BONUS - Jean Paul Van Bendegem - Hoe overleeft de mens (in) de 21ste eeuw?

Jean Paul Van Bendegem was onze gast voor een speciale bonusaflevering. We bespreken met Jean Paul de rol van de mens in de maatschappij van de 21ste eeuw.

Aflevering #3 - Rudi Peeters - Hoe zorgt technologie voor een betere klantervaring in de financiële sector?

Rudi Peeters, CIO bij KBC Group, kwam langs bij Radio Raccoons om te praten over de rol van technologie in de financiële sector en hoe deze bijdraagt aan de relaties met hun klanten.

Aflevering #2 - Tim Verheyden - Fake news & privacy: kunnen we onze data nog vertrouwen?

Tim Verheyden, journalist bij VRT, kwam langs bij Radio Raccoons. Met zijn uitgebreide expertise, opgedaan bij reportages als 'Facebook en ik', was hij de geknipte expert om onze vraagstelling te beantwoorden.

Aflevering #1 - Jonathan Berte - Wat mogen we de komende 5 jaar verwachten van AI?

Jonathan Berte, CEO van Robovision, kwam langs bij Radio Raccoons om zijn visie over het verleden, het heden en de toekomst van artificiële intelligentie te geven.

Aflevering #0 - Trailer

Het eerste seizoen van Radio Raccoons is een feit! Radio Raccoons is een podcast over opkomende technologieën. Elke aflevering praten we met een expert om de belangrijkste vragen in de Vlaamse markt te beantwoorden. Eerste aflevering komt online op 01/10/2019.

Join our newsletter

Got it. You're on the list!
Made with ❤️ by Raccoons NV